Soba faciası: 1 ölü

Samsun'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı kadın hayatını kaybederken, 15 yaşındaki lise öğrencisi torunu ise hastanelik oldu

OLAY, Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Tekkeköy Denizcilik Lisesi 1. sınıf öğrencisi Batuhan Kaya, anneannesi Şenel Çalışkan'a (58) dün misafirliğe gitti. Bugün kadını arayan ancak cevap alamayan yakınları durumu komşulara ve polise haber verdi.
Evde kömür sobasının bulunduğunu dikkate alan yakınları çilingir yardımıyla eve girince anneanne ve torunu, baygın halde buldu. 
Şenel Çalışkan ve torunu Batuhan Kaya, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şenel Çalışkan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Batuhan Kaya ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

04 Nis 2016 - 13:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber