Sıcaklıklar hissedilir derecede düşüyor

Hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşanıyor. Bugün tüm bölgelerde sağanak yağışın etkili olması beklenirken, sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamada bugün tüm bölgelerde sağanak yağış beklendiği ve sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı belirtildi

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmeye göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. 
 
Hava sıcaklığının ülke genelinde azalacağı, iç kesimlerde ise sıcaklıkların hissedilir derecede düşeceği belirtildi. 
Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla Doğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak esmesi öngörüldü.

18 May 2016 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber