Sevgilisinin kızını taciz etmekten tutuklandı

Adana'da sevgilisinin kızını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, H.Ü'nün (42) kocası Ç.Ü. bir süre önce suç işleyerek tutuklanıp cezaevine girdi. Bu arada H.Ü., Sedat S. (33) ile tanışarak sevgili oldu. Sedat S. kadının evine gelip gitmeye başladı. Bu arada H.Ü. evde yokken de eve gelmeye başlayan Sedat S. kadının 15 yaşındaki kızı D.Ü.'yü tehdit ederek taciz etmeye başladı.

Kız çocuğu korkup sesini çıkarmadı ancak yine taciz ettiği bir gün olayı kız çocuğunun kuzeni görüp bu durumu anne H.Ü.'ye anlattı. H.Ü. de hemen polise gidip şikayette bulundu. Polis şikayet üzerine harekete geçerek Sedat S.'yi gözaltına aldı. Sedat S. sorgulanıp adliyeye sevk edildi. Tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen Sedat S. burada verdiği ifadede kız çocuğunu taciz etmediğini, onu kendi çocuğu gibi görüp sevdiğini söylediği öğrenildi. Ancak Sedat S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Eki 2015 - 11:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber