Sevgilisini öldürüp intihar etti

İzmir’in Çiğli ilçesinde, psikolojik sorunları olan şahıs, sevgilisini bıçakla öldürdükten sonra 8. katan atlayıp yaşamına son verdi.

OLAY, bugün saat 11.30 sıralarında, Yakakent Mahallesi 8087/10 Sokaktaki 8 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Bir otobüs firmasının yazıhanesinde çalışan Yavuz Ü. (56) gece mesaiden çıkıp saat 06.00 gibi eve geldi. Bir süre önce eşinden boşanan 4 çocuk babası Yavuz Ü.’nün tek başına kaldığı eve, sabah saat 08:00’da gönül ilişkisi yaşadığı İlknur P. (52) geldi. Çift arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile Yavuz Ü., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile sevgilisi İlknur P’yi defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.
8. KATTAN ATLADI
Daha sonra balkona çıkan Yavuz Ü. 3 kere tekbir getirdikten sonra 8. kattan kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Yavuz Ü.’yü görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Yavuz Ü.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Eve giden polis, banyoda İlknur P’nin cesedini buldu. Yavuz Ü.’nün ölüm haberini alan çocukları ve yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirip göz yaşı döktü. Polis incelemesinin ardından Yavuz Ü. ve İlknur P’nin cesetleri İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Eşinden boşandıktan sonra Yavuz Ü.’nün kendi evinde sevgilisi İlknur P. ile bitlikte kaldığı ileri sürüldü.

27 Tem 2016 - 14:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber