Seks görüntülü şantaj şüphelisi 5 kişi serbest

Bir işyerinde cinsel ilişkiye girerken kameraya alınıp şantaj yapılan kadın şikayetçi oldu. Görüntüleri yayınlayan internet sitesi sahibi ile 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde ozalit ve baskı merkezi işleten 37 yaşındaki K.D., işyerinde bir kadınla cinsel ilişkiye girerken çekilen güvenlik kamerası görüntülerini eline geçiren 3 kişinin kendisine şantaj yapıp, para almaya çalıştığını ileri sürerek, şikayetçi oldu. K.D.’nin şikayetinin ardından 26 Nisan 2016 tarihinde çekildiği belirlenen bu görüntüler, Turgutlu’daki bir yerel internet sitesinde yayınlandı. Polis, görüntülerden K.D. ile ilişkiye giren kadına ulaşıp, ifadesine başvurdu. Adı gizli tutulan kadın ifadesinde, K.D.’nin cinsel ilişkiye girdikleri görüntülerle kendisini şantaj yaptığını, toplu sekse zorlayıp, ziynet eşyalarını almaya çalıştığını ileri sürdü. Bunun üzerine polis, K.D.’yi gözaltına aldı. K.D.’nin ifadesinden ve görüntülerin yayınlandığı internet sitesinden yola çıkan polis, soruşturmayı daha da derinleştirdi. Görüntüleri yayınlayan internet sitesinin sahibi O.O. ile O.A. M.O. ve Z,Y. de K.D.’ye şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişi Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

30 May 2017 - 08:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber