Sefer tasına "teşekkür" notu bıraktı

Bursa'da ücretsiz dağıtılan sıcak yemeğin konulduğu sefer taslarının birinin içinden, "Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size borç bilirim" yazılı not çıktı

BURSA'DA İznik Belediyesince her gün sıcak yemek doldurularak dağıtılan ve daha sonra toplanılan sefer taslarının birinden, "Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size borç bilirim" notu çıktı.
Ekonomik ve sağlık yönünden ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ve yemek yapamayacak durumda olan 400 kişiye, her gün İzzet Peşte Kamp ve Su Sporları Merkezi'nde sıcak yemek hazırlanıyor.
Yemekler, evlere sefer taslarıyla servis ediliyor, daha sonra boş sefer tasları belediye ekiplerince toplanarak, merkeze getiriliyor.
Belediye ekipleri bugün sefer taslarını yine evlerden toplayıp merkezin yemekhanesine götürdü.
Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre, sefer taslarının yeniden hazırlandığı esnada, birinin içinden "Emekleriniz için çok teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırlı çalışmalar. Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size bir borç bilirim" yazılı not çıktı.

12 May 2016 - 09:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber