Sahte içki imalathanesine operasyon

Polis ekipleri, bir imalathaneye düzenledikleri operasyonda, 3 bin 200 adet şişelenmiş, yaklaşık 300 litresi şişelenmek için bidonlarda bekletilen kaçak içki ele geçirdi

ADANA'DA bir sahte içki imalathanesinde 3 bin 200 adet şişelenmiş, yaklaşık 300 litresi şişelenmek için bidonlarda bekletilen kaçak içki ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Mıdık Mahallesi'nde bir deponun kaçak içki imalathanesi olarak kullanıldığını tespit etti.
İmalathaneye operasyon düzenleyen ekipler, burada yaptıkları aramalarda, 3 bin 200 adet şişelenmiş, yaklaşık 300 litresi şişelenmek için bidonlarda bekletilen kaçak içki ile 10 bin boş şişe, 9 bin kapak ve farklı markalara ait 50 bin etiket buldu.
İmalathanede, kaçak içkinin şişelere dolumunun hortumlarla yapıldığı tespit edildi.
Ekipler, imalathanedeki üç kişiyi gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü.

13 May 2016 - 10:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber