Sahile yüzlerce balık vurdu: Sebebi sonradan anlaşıldı

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, sabah saatlerinde sahile vuran yüzlerce balık korkuttu

ADANIN doğu kıyısında yer alan İğdelik-Poyraz Liman kıyılarına ölü balıklar vurdu. Trol çekilmesi sebebiyle balıkların öldüğü ve kıyıya vurduğunu dile getirilse de, su sıcaklığının ani değişiminin de ölüm olayına sebep olabileceği belirtildi. Daha sonra, sahile giden Bozcaada İlçe Tarım yetkilileri ilk bulgularda herhangi bir kimyasala rastlamadıklarını belirttiler. Balıkların ağırlıklı olarak sardalya olduğu ve boylarının yasal sınırın altında olduğu belirtildi. Balıkları yakalayan bir balıkçı teknesinin Sahil Güvenlik Komutanlığı kontrolünden kaçmak için ölü balıkları denize dökmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Kesin sonuç, balıkların laboratuvardan gelen testlerinin sonuçları sonrası belli olacak. 

17 Eyl 2016 - 19:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber