Rusya, Türk sebzeleri için denetlemeyi bekliyor

Rusya Federal Veteriner ve Bitki Sağlığı Gözetim Servisi'nin (Rosselhoznadzor) Başkanı Danışmanı Aleksey Alekseenko, Rosselhoznadzor uzmanlarının 10 gün sonra Türk işletmelerinde denetleme yapacağını ve bunun ardından birkaç hafta içerisinde ürünlerin kalitesi ve güvenliği hakkında karar verileceğini bildirdi

ALEKSEENKO Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yaptığı açıklamada, "Uzman grubumuz 10 gün sonra Türkiye'ye gidecek. Bu zamana kadar Türkiye Rusya'ya gıda ürünü göndermek isteyen ve ürünlerinin kalite ve güvenirliğini kanıtlamaya hazır şirketlerin listesini sunacak" ifadesini kullandı.
Alekseenko, "Uzmanlarımızın denetlemeleri sonunda Türk işletmelerinin ürün gönderilmesine izin verilip verilmeyeceğine ilişkin karar alınacak" diye ekledi.

07 Eki 2016 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber