Romanları korkutan yangın

Silivri‘de Roman vatandaşların yaşadığı sokakta bulunan bir evde çıkan yangın, sokak sakinlerini korkuttu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi yangının diğer evlere sıçramasını önledi

YANGIN, öğle saatlerinde Fatih Mahallesi Lale Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Recai Tatlıcıoğlu’na ait olan ahşap evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler bir anda evin tamamını kapladı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen Silivri İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olay yerine ayrıca 112 Ambulansı ve Polis ekipleri sevk edildi. 7 itfaiye aracıyla müdahale eden ekipler, yangını yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonunda diğer evlere sıçramadan kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen 2 kişi olay yerinde bekletilen ambulansta tedavi edildi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

19 Haz 2016 - 15:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber