Polisle sendika üyeleri arasında arbede

Ankara'daki terör saldırısını protesto etmek için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bahçesinde toplanıp yürüyüş yapmak isteyen sendika üyeleriyle polis arasında arbede çıktı

HASTANENİN demir kapısını açmak isteyen grup, izin verilmeyince ellerindeki bayrakların çubuklarıyla polise saldırdı. Polis ise gruba kalkanlarıyla karşı koydu.

Ankara'daki terör saldırısını protesto etmek isteyen çeşitli sendikaların üyeleri Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bahçesinde bir araya geldi. Barış Bloku üyeleri alana girmek isteyen vatandaşların ve eylemcilerin üzerini aradı. Burada bir araya gelen grup yürüyüşe geçmek istedi. Yürüyüşe geçmek isteyen grup polis engeliyle karşılaştı. Polis tarafından hastanenin bahçe kapısının açılmasına izin verilmeyince grupla polis arasında arbede çıktı. Grup bahçede bulunan demir kapıyı açarken polise de ellerindeki bayrakların plastik çubuklarıyla saldırdı. Polis bunun üzerine gruba kalkanlarıyla müdahale etti. Polisle grup arasında bir süre arbede yaşandı. Daha sonra grup hastanenin bahçesinde oturma eylemi başlattı.

13 Eki 2015 - 13:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber