Polise 'haritadan yer beğen' deyince...

İstanbul’da gittikleri barda çıkan kavgada reklamcı Duygu K. ile stilist Gizem S., olay yerine gelen polislere “Benim sevgilim savcı, haritadan yer beğenin” dedikleri iddiasıyla mahkemelik oldu

DAVA dosyasında yer alan iddiaya göre, İstanbul’da 6 ay önce Gizem S. (21) ile Duygu K. (28), Kadıköy’de bir bara gitti. Bir süre sonra Gizem S. ile garson arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüyünce Gizem S. hava almak için dışarı çıktı. Ardından tekrar mekâna girmek isteyen Gizem S.’yi güvenlik görevlileri içeri almadı. Bunun üzerine Gizem S. güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Tartışma sokağa taşınca devriye gezen polisler olaya müdahale etti. Gizem S.’nin arkadaşı Duygu K. da olaya dahil olunca mekân sahibi 2 arkadaştan şikâyetçi oldu. Kendilerini mekândan çıkarıp karakola götürmek isteyince polisle tartışmaya başlayan 2 kadın, müdahale etmek isteyen polislere iddiaya göre “Siz kimsiniz de bizi karakola götüreceksiniz, hepiniz haritadan yer beğenin, benim sevgilim savcı, cahil köpekler” dedi. Bunun üzerine kelepçelenerek mekândan çıkarılan 2 arkadaşın, karakola götürülerek ifadeleri alındı.
 ‘HATIRLAMIYORUZ’ 
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava dosyasındaki iddialara göre, polis memuru Ahmet K. ile Fatih Y.’nin şikâyetçi olduğu 2 arkadaştan Gizem S., ifadesinde “Eğlenmeye gittiğimiz yerde tanımadığım bir kişi ile şakalaşırken birden tartışmaya başladık. Ben de bardan dışarı çıktım ve sigara içtim. Daha sonra tekrar içeri girmek isteyince olay çıktı. Bağırdım. Sonra polisler geldi, aşırı alkollüydüm ne olduğunu hatırlamıyorum” dedi. Duygu K. ise “Tartışma yaşandı ancak ne olup bittiğini hatırlamıyorum” diye konuştu. Konuyla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcılık, Duygu K. ve Gizem S. hakkında, “görevi yaptırmamak için direnme ve hakaret’ suçlarından 1 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

16 Eyl 2016 - 11:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber