Polis, telefon dolandırıcısını yakaladı

Niğde’de kendisini polis olarak tanıtıp bir kişiyi dolandırmak isteyen şahıs yakalandı

ALINAN bilgiye göre, olay Niğde merkezde meydana geldi. Niğde’de ikamet eden T.K.’yı arayan bir kişi kendini polis olarak tanıttı. T.K.’yi çeşitli yalanlarla kandırdığı iddia edilen H.A.’ya 40 bin TL değerinde para ve ziynet eşyasını belirlenen bir yere bırakmasını istedi. Belirlenen yere bırakılan para ve ziynet eşyasını alan H.A. kayıplara karıştı. Dolandırılan T.K. bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak Niğde Emniyet Müdürlüğü asayiş şube müdürlüğüne müracaatta bulundu. Yankesicilik ve Dolandırıcılık büro amirliğinin yaptığı titiz çalışma sonucu dolandırıcı olduğu iddia edilen H.A.’yı Bor ilçesine bağlık Çukurkuyu kasabasında gözaltına alındı. Dolandırdığı iddia edilen 40 bin TL değerindeki para ve ziynet eşyası T.K.’ya teslim edilirken H.A. ise Adliyeye sevk edildi.

12 Tem 2016 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber