Poğaça almak isterken canından oluyordu!

İstanbul Yenibosna’da poğaça almak için yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama otomobil çarptı

KAZA, Yenibosna 29 Ekim Caddesi’nde bu sabah saatlerinde meydana geldi. Poğaça almak için yolun karşısına geçmek isteyen geçen yaşlı adama, karşı şeritten gelen araç hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayan yaşlı adamın yardımına yine kendisine çarpan araç sürücüsü koştu. Meraklı vatandaşlar yardım etmek yerine olayı izlerken, araç sürücüsü uzun süre yaşlı adamla konuşmaya çalıştı. Araç sürücüsü, yerde yatan adamı bir yandan teskin ederken, bir yandan da ambulans çağırdı. Ardından yaşlı adam, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla hastaneye götürüldü.

ÇARPMA ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARINDA
Öte yandan, kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, yaşlı adam birden yola atlıyor. Aracın şahsa vurmasıyla, yaşlı adam metrelerce havaya fırlayıp, yere düşüyor. Daha sonra araç sürücüsü hızla aracından inip, yerde yaralının yanına koşuyor.
Kazaya tanık olan poğaça satan kadın ise “Olayı arabanın fren sesi ile duydum. Arabanın çarpmasını tam olarak göremedim. Yardım etmek için su götürdüm ama kimse suyu yaşlı adama vermedi. Daha sonra ambulans geldi" dedi.

13 Kas 2015 - 14:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber