PKK operasyonu: 11 gözaltı

İzmir’de, bölücü terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik 5 ilçede yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı

İZMİREmniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik bu sabah Menemen, Bayraklı, Buca, Gaziemir ve Narlıdere ilçelerinde 15 adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 11 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda örgütsel doküman, dijital veri, kurusıkıdan bozma tabanca ve av tüfeği ele geçirildi. 
Şüphelilerin, terör örgütü PKK’nın İzmir’de düzenlediği eylemlere katıldıkları, emniyet ve  kamu binalarına taş, sopa, molotofkokteyli ve el yapımı bomba ile saldırıda bulundukları ileri sürüldü. 
Şüpheliler hastanedeki sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

13 Tem 2016 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber