PKK'nın patlayıcıları ele geçirildi

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kazdığı hendek ve barikatları temizleyen polis ekiplerinden kaçan bir çocuk hendekteki el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yaralandı. Polis, bir evde yaptığı aramada 11 basınç ve parça tesirli el yapımı patlayıcı ile 4 av tüfeği ele geçirdi

SİLOPİ'de polis ekipleri PKK'lı teröristlerin Dicle ve Ofis mahallelerinde cadde ve sokaklara kazdığı hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak için zırhlı araçlarla bölgeye gitti. Polis ekiplerine teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açarken, polisin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ve yaralanan olmadı. Bu sırada polislerden kaçan bir çocuk hendekteki PKK'nın el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yaralandı. İlk müdahalesi Silopi'de yapılan yaralı çocuk daha sonra Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Mahallelerde çalışmalarını sürdüren polis, patlama yerinde 2'si yaşı küçük 3 kişiyi gözaltına aldı. Bölgede bir evde yapılan aramada ise 11 basınç ve parça tesirli el yapımı patlayıcı ile 4 av tüfeği ele geçirildi. Polis ekipleri iki mahalledeki hendekleri kapatıp, barikatları kaldırdı.

24 Eki 2015 - 18:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber