Pideciye indirim saldırısı

Samsun’da bir pidecide, indirimli satış yapmadığı gerekçesiyle çıkan kavgada 2 kişi yaralandı

OLAY, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A.’ya (42) ait pide salonuna gelen 3 kişi kendilerine indirimli pide ve ayran verilmesini istediler. Bu sırada pidecide çalışan 16 yaşındaki M.C.A. ile 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine pideci A.A., bıçaklı saldırıya uğrayarak sol bacağından bıçaklandı. Pide salonunun camını sandalye ile kıran şahıslar daha sonra kaçtılar. Kırılan camın parçası pidecide çalışan M.C.A.’nın sağ koluna isabet ederek yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

21 Mar 2016 - 17:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber