Otomobilin çarptığı seyyar satıcı öldü

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde Erikli Köyü sahilinde otomobilin çarptığı seyyar satıcı 37 yaşındaki Levent Oksak hayatını kaybetti

OLAY, ilçeye bağlı Erikli ve Mecidiye Köyü sahilini birbirine bağlayan köprünün üzerinde meydana geldi. Erikli Köyü sahilinden Mecidiye Köyü sahili yönüne giden 25 yaşındaki Şener Engin yönetimindeki 33 AJL 89 plakalı otomobil, iki sahili birbirine bağlayan köprünün üzerinde haşlanmış mısır sattığı seyyar aracıyla yaya olarak bulunan evli ve 2 çocuk babası Levent Oksak’a çarptı. Aracın önünde seyyar arabasıyla yaklaşık 30 metre sürüklenen Oksak, olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil köprü kenarındaki derenin içine düştü. Otomobil sürücüsü Şener Engin ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı 25 yaşındaki B.K., kazayı yara almadan atlattı. Levent Oksak’ın cesedi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü Levent Oksak ve arkadaşı B.K. ise ifadeleri alınmak üzere Erikli Köyü Jandarma Karakolu’na götürüldü. 
MISIR SATARAK AİLESİNİN GEÇİMİNİ SAĞLIYORDU 
Levent Oksak’ın kışın Keşan’da at arabasıyla taşımacılık yaptığı, yaz aylarında ise Erikli Köyü sahilinde mısır satarak ailesinin geçimini sağladığı bildirildi. Oksak’ın kazanın yaşandığı akşam da mısır sattıktan sonra Mecidiye Köyü sahilinde, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte kaldıkları çadıra dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

13 Tem 2016 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber