Otomobil dereye uçtu: Bir aile yok oldu

Yoldan çıkarak dereye devrilen araçta bulunan aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Otomobilde bulunan 4 yaşındaki çocuk ise kayıp

BALIKESİR'İN Dursunbey ilçesinde, bir Otomobilin  dereye devrilmesi sonucu bir aile yok oldu. Bursa'da ikamet eden ve memleketi Dursunbey ilçesindeki yakınlarına  eşi  28 yaşındaki Melek  çocukları 8 yaşındaki Mustafa ve 4 yaşındaki Uğur ile ziyarete giden 33 yaşındaki Harun Deniz idaresindeki  otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini  kaybetmesi sonucu Akyayla Mahallesi civarında yaklaşık 50 metre yükseklikten  dereye yuvarlandı.
GELMEYİNCE ARAMAYA ÇIKTILAR!
 Yakınları, kazadan kısa bir süre önce kendilerini arayan Deniz  ailesinin gecikmesinden şüphelenerek, bölgede yaptıkları aramada, otomobili dere  yatağında gördü.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri,  Melek Deniz'i, otomobilin yakınlarında bir ağaca tutunmuş, yaralı halde buldu. Harun Deniz ve oğlu Mustafa'nın ise otomobilden 100 metre ileride cansız bedenleri bulundu. Ailenin 4 yaşındaki çocukları Uğur'a ise ulaşılamadı. 
4 YAŞINDAKİ UĞUR HER YERDE ARANIYOR
Ağır yaralı, Melek Deniz, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye alındı.Jandarma ve UMKE ekiplerinin dere suyuna kapıldığı tahmin edilen küçük Uğur'u arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

26 Şub 2017 - 08:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber