Otobüsün çarptığı ambulans takla attı: 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 112 ambulansı ile otobüs çarpıştı. Takla atan ambulansta biri sağlık görevlisi olmak üzere 5 kişi yaralandı

EDİNİLEN 

bilgiye göre, 80 yaşındaki hasta Hayriye Orhan’ı alarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürmek üzere yola çıkan Mehmet İnce idaresindeki 16 KDH 10 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, İngaz kavşağından Mimarsinan Caddesi’ne geçtiği sırada Nizamettin Güzel yönetimindeki toplu taşıma aracına yandan çarptı. Çarpışma ile birlikte içinde hasta ve hemşirenin yanı sıra hasta yakınlarının da olduğu bildirilen ambulans yan yattı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Yan yatan ambulansın arka kabininde bulunan 80 yaşındaki hasta Hayriye Orhan ile hemşire Melike Aybudak bulundukları yerde sıkıştı. Ambulans şoförü ve yanında bulunan hasta yakınları Erol Orhan ve Sabiye Orhan yaralandı. Sıkışan hemşire ile yaşlı hastanın imdadına diğer 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekipleri yetişti. Sıkışan hemşire ve hasta sağlık çalışanlarının yardımı ile kurtarıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kurtarılan yaralı hemşire ambulansa konulurken göz yaşlarına boğuldu. Yaralanan 5 kişi ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otobüs şoförü ve yolcular kazayı yara almadan atlattı. Yatan ambulans çekici marifetiyle kaldırılırken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

26 Şub 2016 - 18:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber