Otobüs yan yattı: 40 yaralı

Muş’ta, yoğun kar yağışıyla kayganlaşan yolda otobüs yan yatınca 40 kişi yaralandı

BULANIK ilçesi istikametine giden özel bir firmaya ait 34 UFL 49 plakalı yolcu otobüsü, Hasköy ilçesi çıkışında kar yağışı nedeniyle yoldan çıkarak yan yattı. Otobüsteki 40 yolcu yaralanırken, bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi geldi. Kazada yaralanan yolcuların bir kısmı Hasköy ve Korkut devlet hastanelerine sevk edilirken, 9 kişi Muş Devlet Hastanesine getirildi.  Muş Devlet Hastanesine gelerek yaralıları ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Kazada yaralanan yolculara Vali Seddar Yavuz’un ‘geçmiş olsun’ dileklerini de ileten İl Sağlık Müdürü Dr. Türkoğlu, gerek uzman doktorların gerek diğer sağlık ekiplerinin seferber edildiğini söyledi.

Kazada hafif yaralanan öğretmen Mehmet Ali Ertan da, “Malazgirt’te öğretmen olarak görev yapmaktayım. Sabah otobüse bindik. Uyukluyordum zaten. Ani bağrışmayla uyandığımda kaza gerçekleşmişti. Durum bu şekilde” dedi. Bir diğer yaralı Sabri Uçar ise, otobüsün kara saplandığını belirterek "Kardan çıkmaya çalışırken manevra yaptığı yerde ters döndü. Arkadaşın üzerine düştüm. O sırada koltuğa herhalde sırtımı vurdum. Bir sıkıntımız yok çok şükür” diye konuştu.

07 Şub 2016 - 15:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber