Otelde sarhoş turist barı dağıttı

Marmaris’e tatile gelen İngiliz turist 36 yaşındaki S.A.O.C., alkollü fazla kaçırıp otel müşterilerini rahatsız eti. İddiaya göre kendisini ikaz eden otelin güvenlik görevlisine saldıran S.A.O.C., barda hasara yol açınca polis tarafından gözaltına alındı

OLAY, bugün saat 03.30 sıralarında, Armutalan Mahallesi’nde bulunan beş yıldızlı bir otelde meydana geldi. Gece yarısı elindeki poşette içki şişeleriyle otele gelen S.A.O.C., lobide oturarak içmeye başladı. Otel personeline ve eğlence merkezlerinden dönen diğer müşterilere el kol hareketi yaptığı iddia edilen S.A.O.C., daha sonra dördüncü kattaki terasa çıktı. Teras bar da oturarak alkol almaya devam etti. Bir süre sonra kapalı olan barın çalışanından içki istedi. Barın kapalı olduğunu öğrenen İngiliz turist S.A.O.C., barmenle tartışmaya başladı. Bunun üzerine barmen, güvenlik görevlisini çağırdı. Teras katına gelen güvenlik görevlisi 40 yaşındaki Murat Yıldırım, iddiaya göre, ikaz etmek istediği S.A.O.C.’nin yumruklu ve tekmeli saldırısına uğradı. Yıldırım, yüzüne aldığı yumruk ve tekmelerle yere yığıldı. Güvenlik görevlisinin bayılmasıyla İngiliz turist Teras Bar’da bulunan elektronik eşya ve içki şişelerini kırarak dağıttı. 
OTEL PERSONELİ POLİSİ ARADI
Otele gelen polis, turisti sakinleştirmeye çalıştı. Uyarılarını dinlemediği belirtilen S.A.O.C., polise de tekme ve yumruk vurmaya çalıştı. Barda bulunan içki şişelerini atmaya başladı. Takviye polislerin desteğiyle gaz sıkarak etkisizi hale getiren S.A.O.C., kelepçeledi. Çağrılan sağlık ekipleri, güvenlik görevlisi Murat Yıldırım’a ilk müdahaleyi otelde yaptıktan sonra ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yıldırım’ın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Burnu kırılan, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler olduğu tespit edilen Yıldırım’ın tedavisinin sürdüğü bildirildi. Yıldırım, 20 gün iş görmezlik raporu aldı. Çarşı Polis Merkezi’ne getirilen S.A.O.C.’nin hakaret ve küfürler savurduğu duyuldu. Doktor raporunda aşırı alkollü olduğu tespit edilen S.A.O.C., gözaltına alındı.
 
Sabah içkinin etkisi geçince yeminli tercüman eşliğinde ifadesi alınan S.A.O.C.’nin hiçbir şey hatırlamadığını, kimseyi darp etmediğini ve suçlamaları kabul etmediğini söylediği öğrenildi. Otel yetkilileri ve güvenlik görevlisi S.A.O.C.’den şikayetçi oldu. İngiliz turistin sınır dışı edilmesi için işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi.

17 May 2016 - 13:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber