'öleceksek adam gibi ölelim'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'teki özel oturumda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen "öleceksek adam gibi ölelim" sözünü söyledikten sonra TBMM alkıştan yıkıldı

MHPGenel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Özel Oturumunda yaptığı konuşmada, “Adaletse istenen yollarda değil milli vicdanın ta kendisinde bulacağız. Düşman çokmuş, biz onlardan daha çoğuz, daha diriyiz bunu göstermeliyiz. Kumpas kuruyorlarmış alayı birden üzerimize geliyorlarmış varsın olsun yeter ki saflarımızı sıkı tutalım, öleceksek de adam gibi, kahraman gibi ama tam bağımsız bir şekilde ölelim. Mağduriyet varsa giderelim ama devlete ve millete kıyanları asla affetmeyelim” dedi.

15 Tem 2017 - 20:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber