Oğluyla tartışan iki kardeşi bıçakladı: 1 ölü, 1 yaralı

Seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan G.K. (43) iddiaya göre, oğluyla tartıştığı gerekçesiyle aralarında husumet oluşan ve uzaktan akrabası olan Müslüm Kızılaslan (18) ile ağabeyi Onur Kızılaslan'ı (23) bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten Müslüm Kızılaslan hayatını kaybetti. Polise teslim olan G.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

OLAY, Yenişehir Mahallesi Gıda Çarşısı yakınlarında kurulan bit pazarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Seyyar satıcılık yapan G.K.'nın oğlu ile Müslüm Kızılaslan bir süre önce sözlü olarak tartıştı. Ancak bu tartışma husumete dönüştü. Evli 4 çocuk babası G.K. ile uzaktan akraba olan Kızılaslan ailesi arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Bit pazarında seyyar satıcılık yapan Müslüm Kızılaslan ile ağabeyi Onur Kızılaslan, pazarda kendileri gibi seyyar satıcılık yapan G.K. ile karşılaştı. Taraflar arasındaki tartışma kavgaya döndü. Yanındaki çantadan bıçak çıkartan G.K., Müslüm Kızılaslan ile ağabeyi Onur Kızılaslan'ı yaraladı. G.K., olay yerinden kaçarken, kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, iki yaralıyı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan vücuduna 9 bıçak darbesi isabet eden Müslüm Kızılaslan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, sol göğsünden yaralanan Onur Kızılaslan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin yakalanması için çalışma başlattığı G.K., bir süre sonra polise giderek teslim oldu. Emniyette işlemleri tamamlanan G.K., daha sonra adliyeye sevk edildi.

20 Mar 2017 - 17:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber