Oğlunun karısını yıllarca zorla...

Sakarya’nın Erenler İlçesi’nde oğlu ile evlenmeden önce taciz ettiği gelinini evlendikten sonra da taciz etmeye devam ettiği iddiasıyla yargılanan 55 yaşındaki Erol B.’ye 52 yıl hapis cezası verildi.

2014 yılı Kasım ayında 3 yıllık evli olan 25 yaşındaki E.B., Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak kayınpederinin cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerek şikayetçi olurken, cep telefonu ile çektiği görüntüleri de kanıt olarak gösterdi. Erol B. hakkında Sakarya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’Cinsel istismar’ suçundan dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Erol B.’nin oğlu ile 3 yıldır evli olan gelinini 15 yaşından bu yana cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. Dün görülen karar duruşmasında Erol B. gelini E.B’ye 15 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 52 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

05 Mar 2016 - 23:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber