O koltuğa oturan ölüyor

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde daha önce belde belediyesi olan Acarlar’da Belediye Başkanlığı yapan 4 kişi bu koltukta öldü

BELDE, mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan 66 yaşındaki Cevdet Şentürk’te o koltuğa oturduktan iki yıl sonra kanserden öldü ve bu koltukta ölen 4’cü isim oldu.
İncirliova Belediye Meclis Üyesi MHP’li Cevdet Şentürk, karaciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Beldeden mahalleye dönen Acarlar’daki makamda Belde Belediye Başkanları Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım’dan sonra 2 yıldır Acarlar koordinatörlüğü görevinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Cevdet Şentürk de vefat etti. Şentürk’ün ölümü, sevenlerini yasa boğdu. 
Acarlar Belde Belediyesi’nde başkanlık makam koltuğunda Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım ve mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan Cevdet Şentürk hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası olan Şentürk’ün ölümü, sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin yarın Acarlar Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi

07 Haz 2016 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber