Nişan günü ihanet intihara sürükledi

Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olan Eda Özdemir'in ABD'de canına kıymasının ardından aşk acısı çıktı

TÜRK Hava Yolları’nın 6 yıllık kabin memuru 31 yaşındaki Eda Özdemir’in, ABD New York’ta canına kıymasının altından aşk acısı çıktı. İstanbul-New York seferi için gittiği kentte kaldığı otelin tuvaletinde kendini asarak yaşamına son veren Özdemir’in bir yakını, genç kadının 17 ay önce biten ilişkisinin ardından yaşadığı travmayı atlatamadığını söyledi. 
TELEFONLARA ÇIKMIYORDU 
6 yıl önce Ankara’dan İstanbul’a giderek THY’de çalışmaya başlayan Özdemir’i intihara götüren süreci şöyle anlattı: “Eda İstanbul’da tek başına yaşıyordu, maddi sorunu yoktu. Kız kardeşi de THY’de hosteslik yapıyor, bir de yeğeni var. Yeğenini bile 15 gündür görmeye gitmemiş, 1 aydır ailesinin telefonlarına çıkmamış. 
PLAN YAPTIĞI BELLİ 
17 ay önce nişanlısından ayrılmıştı. 4 yıllık bir ilişkiydi. Nişanlandıkları gün erkek arkadaşının telefonunda bir başka kadının mesajlarını görmüş. O olaydan sonra da ilişkileri bitti. Yine de ara sıra görüşüyorlardı dost olarak. Bu intihar kararını bir gecede aldığını sanmıyorum. Son zamanlarda çok mutsuzdu. Bir plan yaptığı belli. 
ARAYIP ‘ÖZLEDİM’ DEMİŞ 
‘Ölümümden kimse sorumlu değildir’ diye bir de not bırakmış. Polisin elinde olduğu için notu tam öğrenemedik. Ölmeden 3 saat önce eski erkek arkadaşıyla yazışmış, onu özlediğini söylemiş. Bir hafta önce sabaha karşı 4’te aramıştı beni, hayatın kendisine ağır geldiğini söyledi. Telefonda 2 saat konuştuk. Yaşadığı travmayı kaldıramadığını düşünüyorum. Eski nişanlısı da şoka girmiş durumda.”

27 Eki 2016 - 09:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber