Nevruz öncesi huzur ve güven uygulaması

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yarın yapılması planlanan Nevruz kutlamaları öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler huzur ve güven uygulaması yaptı. Çok sayıda polisin katıldığı uygulamada şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde arama yapıldı

BAĞLAR İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nevruz kutlamaları öncesi huzur ve güven uygulaması yaptı. Çok sayıda polisin katıldığı uygulama Sento Caddesi’nde başladı. Yol güvenliğinin alındığı uygulamaya çok sayıda zırhlı araçta destek verdi. Şüpheli araçlar ekipler tarafından didik aranırken, şahısların da üst araması yapıldı. Uygulamada 25 araç ve 35 şahsın GBT sorgulaması yapıldı. Ekipler, ayrıca ilçenin birçok noktasında kurulan güvenlik noktalarında uygulamalarına devam etti. İlçede uygulamanın saat 00.00’a kadar süreceği bildirildi.
Terör örgütü PKK’ya büyük darbe vurulan ilçede uygulamaların belirli aralıklarla sabahın ilk ışıklarına kadar sürmesi planlanıyor.

21 Mar 2016 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber