Motosikleti çalıp parçaladılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir süre önce çalınan motosiklet, Alanyurt Ertuğrulgazi Ortaokulu yakınındaki boş arazide parçalanmış olarak bulundu. Bazı parçaları söküldükten sonra boş araziye bırakılan motosikleti çalan kişi veya kişilerin yakalanması için polis soruşturma başlattı

EDİNİLEN bilgiye göre, Alanyurt Ertuğrulgazi Ortaokulu yakınındaki boş arazide motosiklet bulundu. Üzerindeki şasi numarasından sorgulama yapan polis, motosikletin geçtiğimiz hafta çalındığı bilgisine ulaştı. Motosikleti çalan kişi veya kişilerin bazı parçaları aldıktan sonra motosikleti boş araziye bıraktıkları belirlenirken, Olay Yeri İnceleme ekipleri motosiklet üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Elde edilen bulgular doğrultusunda hırsız veya hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

03 Mar 2016 - 11:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber