Minibüsün tavan döşemelerinden 93 kilo esrar çıktı

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda, bir minibüsün tavan ve yan döşemelerine gizlenmiş vaziyette 93 kilo 330 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı

EDİNİLEN bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri-Malatya karayolunda yapılan uygulamada, öncü araç olan 34 plakalı otomobil içinde bulunan S.S. ve M.S. isimli şahısların gözaltına alındığı öğrenildi.
Artçı araç olarak değerlendirilen 34 plakalı minibüste ise Y.Ş. isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. Ekipler tarafından minibüste yapılan aramalarda, klima boşluğu, tavan döşemelerinin içerisi ve ön tavan televizyon arkasında bulunan boşluklara gizlenmiş 95 paket halinde 93 kilo 330 gram esrar maddesi ile 100 gram toz esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan Y.Ş., S.S. ve M.S. isimli şahıslar hakkında ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

09 May 2016 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber