Metroda Reina saldırganı ihbarı

Reina'ya saldıran teröriste benzeyen bir kişinin olduğu ihbarı üzerine kapatılan Kirazlı metro istasyonu yeniden açıldı. Aramalar nedeniyle söz konusu istasyon ve metro seferleri durdurulmuştu

REİNA'YA saldıran teröriste benzeyen bir kişinin olduğu ihbarı üzerine kapatılan Kirazlı metro istasyonu yeniden açıldı. Aramalar nedeniyle söz konusu istasyon ve metro seferleri durdurulmuştu. Polis daha önce başlattığı şüpheli şahıslar üzerinde ki aramalarını da sıklaştırdı. Bazı noktalara da özel Harekat polisleri de metro girişine konuşlandı.

METRO YENİDEN AÇILDI

Reina'ya saldıran teröriste benzeyen bir kişinin olduğu ihbarı üzerine kapatılan Kirazlı metro istasyonu yeniden açıldı. Aramalar nedeniyle söz konusu istasyon ve metro seferleri durdurulmuştu. İhbarın yapıldığı andan itibaren bölgeye yönlendirilen ve içlerinde özel harekat timlerinin de bulunduğu polis ekiplerini sayısı da düşürüldü.

GRİ PANTOLONLU AYAĞI AKSIYOR
Sabah'ın edindiği bilgiye göre Reina saldırganı olduğu düşünülen şahıs ilk olarak Esenler Otogar metro durağında görüldü. Gri pantolon, siyah deri mont ve bordo kapşonlu olan kişinin ayağının aksadığı belirtildi. Buradan Bağcılar Kirazlı metrosuna binen şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.
 
O KİŞİ REİNA SALDIRGANI MI?
Güvenlik güçlerinin, şüphelinin Reina saldırganı olup olmadığını tespit etmek için kamera kayıtlarını incelediği belirtildi. Konuyla ilgili bir kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.
 
HAVAALANINDA DA ÖNLEMLER ARTIRILDI
Atatürk Havalimanı Metro girişinde de güvenlik önlemleri artırıldı. Polis daha önce başlattığı şüpheli şahıslar üzerinde ki aramalarını da sıklaştırdı. Bazı noktalara da özel Harekat polisleri de metro girişine konuşlandı.

11 Oca 2017 - 18:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber