Metrobüs durağında patlama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından dolayı hakkında suç duyurusunda bulundu ve 100 liralık tazminat davası açtı

AVCILAR metrobüs durağında sabah saatlerinde küçük çaplı bir patlama meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, uzman ekiplerin patlamanın nedenine ilişkin çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgilere göre, Avcılar metrobüs durağında sabah 08.00 sıralarında, iddiaya göre çöp kutusuna bırakılan bir poşet nedeniyle ufak çaplı patlama meydana geldi. Olay yerine bomba imha uzmanları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bomba imha uzmanları patlamanın nedenine ilişkin çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de patlamanın meydana geldiği bölgede delil topladı.
 
Polis, çöp kutusuna poşet bırakan şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

13 Nis 2016 - 12:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber