Meteoroloji'den buzlanma uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor

KUZEY, iç ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeybatı kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.  

  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

 

  Ankara: Parçalı ve az bulutlu 7

  İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 13

  İzmir: Az bulutlu ve açık 16

  Adana: Az bulutlu ve açık 17

  Antalya: Az bulutlu ve açık 20

  Samsun: Parçalı ve az bulutlu 12

  Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 10

  Erzurum: Parçalı ve az bulutlu -1

  Diyarbakır: Az bulutlu 11

07 Ara 2015 - 09:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber