Mayıs ayında kar hayatı felç etti

Van'da Mayıs ayının son haftasında Van-Bahçesaray karayolunda belli aralıklarla devam eden kar yağışı trafiği zaman zaman etkiliyor

TÜRKİYE'NİN doğu ve batı kesimleri arasındaki iklim farklılıkları, özellikle bahar aylarında ilginç görüntülere sahne oluyor.  Havaların ısınmasıyla batı ve güney bölgelerinde vatandaşlar denize girerken, Van’ın yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkili oluyor. Şehir merkezinde bir haftadan bu yana yağmur etkili olurken yüksek kesimlerde ise yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı sonrası Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karapet Geçidi'nde belli aralıklarla devam eden kar yağışı zaman zaman trafiği etkiliyor.

23 May 2017 - 20:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber