Magandalar dehşet saçtı

Bolu’da, sokak ortasında rastgele açılan ateş sonucu kurşunlar çevredeki evlere isabet ederken, o sırada sokakta bulunan 1 kişi yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Sağlık Mahallesi Zorlu Sokak’ta kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından çevreye rastgele ateş edildi. Silah sesini duyan vatandaşların büyük panik yaşadığı olayda, sokak üzerinde bulunan 14 KK 461 ve 14 EG 347 plakalı otomobiller ile G.B. isimli bir vatandaşın evi zarar gördü. Kurşunlardan birisinin G.B.’nin çocuğunun kaldığı odadaki yatağına isabet ettiği ve olay sırasında sokakta bulunan ancak ismi öğrenilemeyen bir kişinin ise yaralandığı belirtildi.
 
Polis ekipleri olaya karışan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

22 May 2017 - 17:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber