LPG tankında uyuşturucu

Başakşehir'de bir iş merkezinin otoparkına düzenlenen operasyonda İran plakalı bir aracın bagajındaki LPG tankının içine gizlenmiş eroin ele geçirildi

EDİNİLEN bilgilere göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Başakşehir'de bulunan bir iş merkezinin otoparkına uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda İran plakalı şüpheli bir otomobilde inceleme yapıldı. Otomobilde yapılan incelemelerde yüklü miktarda naftalin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından naftalinlerin olası bir köpek kontrolünde yakalanmamak amacıyla kullanıldığı tespit edildi. Bunun üzerine araçta yapılan incelemelerde bagaj kısmında bulunan LPG tankına yapılan özel bir kapağa zulalanmış 32 paket halinde 16 kilo 500 gram eroin ile 8 paket halinde 4 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Aracın yanında bulunan H.T. (25) isimli şüpheli ile İran uyruklu S.N. (44) ve A.B. (28) yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anı polis kamerası tarafından da görüntülendi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

06 Nis 2016 - 13:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber