Lisede pompalı dehşeti!

Adana’da bir lisede meydana gelen pompalı tüfekli, bıçaklı kavgada 4 öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırıldı

EDİNİLEN bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. Yüreğir IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sabah 12. sınıf öğrencileri arasında kavga çıktı. Darp edilen bir öğrenci ağabeyini arayarak okulda arkadaşlarının kendisini darp ettiğini söyledi. Ağabey hemen kamyonet ile okula geldi. Okulda kardeşini darp eden öğrencilerle konuşmak istedi ancak öğrenciler bu kez de ağabeye saldırınca şahıs yanındaki bıçak ile kendisini darp eden öğrencilere saldırdı. Bu sırada 4 öğrenci bıçakla yaralanıp okulun bahçesinden sınıflara kaçtı. Ağabey ise kamyonetindeki pompalı tüfeği alıp tekrar okula giderek kendisini darp eden öğrencileri vurmak istedi. Ancak öğretmenler ve diğer öğrenciler araya girerek ağabeyin elinden pompalı tüfeği alıp kamyonete koydu. Bu sırada olay yerine polis geldi. Okula gelen ambulanslarla sınıflardan çıkartılan yaralı öğrenciler Adana Numune Eğitim ve Araştırma ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada olay yerine gelen polise öğrenciler saldırmak istedi. Polis ise kendine saldırmak isteyen ve yaralama olayına karışan çok sayıda öğrenciyi gözaltına aldı. Pompalı tüfeğe de el koyan polis olayla ilgili çalışma başlattı.

15 Ara 2015 - 15:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber