Lisede dehşet!

Batman'da bunalıma girdiği iddia edilen 17 yaşındaki lise öğrencisi arkadaşlarının gözü önünde okulunun 5. katından atlayarak intihar girişiminde bulundu. 5. kattan atlayan Furkan.G aşağıda kendini izleyen arkadaşının üzerine düştü

BATMAN Anadolu Lisesinde okuyan 11. sınıf öğrencisi Furkan G, iddiaya göre bunalıma girerek okuduğu okulun 5. katından aşağı atlayarak intihar etmek istedi. Olayı gören öğrenci ve öğretmenler polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Yaklaşık yarım saat okulun penceresine tutunan Furkan G. isimli öğrenciyi atlamaması için polis ve okul yetkilileri yan tarafta bulunan pencereye çıkıp ikna etmek istediler. Öğrencinin atlamaması için ikna çabaları sürerken diğer yandan okulun bahçesine ekipler tarafından branda getirildi. Branda açılma çalışmaları sürerken bir an da Furkan G. isimli öğrenci her kesin gözü önünde kendini boşluğa bıraktı. 5. kattan atlayan öğrenci, o sırada onu izleyen Faruk G.’nin üzerine düştü. Olayda Furkan G. ve üzerine düştüğü Faruk G. Ağır yaralandı. Yaralılar olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Daha sonra iki yaralı da Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

17 Mar 2016 - 19:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber