Lastiği patlatıp 120 bin lirayı gasp ettiler

Bursa’da, lastiğini patlattıkları otomobili Tapu Dairesinden itibaren takip eden hırsızlar, sürücünün lastiği tamir etmek için aracını durdurmasından faydalanarak otomobilin camını kırıp ön koltuktaki 120 bin lirayı gasp etti

OLAY

, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Caddesi İhtisas Kavşağında meydana geldi. Müteahhitlik yapan Ömer Faruk K., Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirdiği satışın ardından 120 bin lirayı çantasına koyarak iş yerine gitmek üzere aracına bindi. 16 HJ 260 plakalı otomobiliyle giderken sağ arka tekerleğin patlak olduğunu fark eden Ömer Faruk K., İhtisas Kavşağı yakınlarında bir cebe girerek lastikçi bulmak için arabasından çıktı.

Geri döndüğünde sağ yan camın kırılarak içinde 120 bin lira bulunan çantanın çalındığını fark eden sürücü durumu polis ekiplerine bildirdi. Yaşadığı şok olayın ardından Ömer Faruk K., “Tapuda satışı verdik. Emlakçı, komisyoncu da vardı arada. Parayı aldık onunla beraber aşağı indik, onun da lastiği patlamış. Ben arabayla çıktıktan sonra karayollarının orada fark ettim lastiğimin patlak olduğunu. En yakın cep burayı gördüm. Park ettim. Bir de çanta yan duruyordu yani görünür şekilde durmuyordu. Şurada bir asansörcü var, yakında bir lastikçi var mı diye sormaya gittim. Gittim, geldim, 2-2,5 dakika olmadı, geldim ki kırıp almışlar" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

21 Oca 2016 - 17:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber