Kürtaj yaptıramayınca...

ADANA'da eşine boşanma davası açtıktan sonra birlikte yaşadığı sevgilisinden hamile kalan 22 yaşındaki Ş.A., kürtaj yaptıramayınca kendini Seyhan Nehri'ne attı. Genç kadın, sevgilisi ve polis tarafından kurtarıldı

MERKEZSarıçam İlçesi'nin Yakapınar Mahallesi'nde oturan Ş.A., iddiaya göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ismi açıklanmayan eşini terk ederek 27 yaşındaki A.B. ile birlikte yaşamaya başladı. Eşine boşanma davası açan genç kadın bu sırada A.B.'den hamile kaldı. Hamileliğini fark eden Ş.A., sevgilisiyle birlikte hastaneye giderek kürtaj yaptırmak istedi. Ancak, muayene olduğu doktor, kürtaj için yasal sürenin geçtiğini bu nedenle bebeği almalarının mümkün olmadığını söyledi.
Hastaneden ayrılan Ş.A. ile sevgilisi konuşmak için Seyhan Nehri kıyısına gelip ağaçlık alanda bir süre oturdu. Bu sırada genç kadın, yerinden fırlayarak kendini nehre attı. Bölgede devriye gezen polisleri ile sevgilisi A.B. suya atlayarak çırpınan Ş.A.'yı kurtardı.
Hayati tehlikesi bulunmayan Ş.A., sinir krizi geçirdi. Sakinleştirilen Ş.A. sevgilisi tarafından olay yerinden götürüldü.

04 Mar 2014 - 14:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber