Kumar operasyonu: 40 gözaltı

Malatya’da tombala oyunuyla kumar oynatıldığı iddiasıyla bir kıraathaneye yapılan baskında 40 kişi gözaltına alınırken 20 bin TL paraya el konuldu

MALATYAEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri İsmetiye Mahallesi’ndeki Göktuğ Sokak içinde bulunan bir iş merkezinin son katındaki kıraathaneye, kumar oynatıldığı iddiasıyla operasyon düzenledi. Baskında işyerinin her yeri ve kıraathanede bulunan kişiler didik didik arandı. Aramada kumar oynatmak için belirtilen tombala makinesi ve diğer cihazlar ele geçirildi. Kumarda kullanıldığı iddia edilen 20 bin TL paraya da el konuldu. İşyerinde bulunan aralarında kadınların da bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. 40 kişi ‘kumar oynamak’, ‘kumar oynatılması için yer temin etmek’ gibi suçlamalarla gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

23 Nis 2016 - 17:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber