Korkunç olaydan sonra 4 kişi tutuklandı!

Adana'nın Aladağ ilçesinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangınla ilgili adliyeye sevk edilen 5 kişiden, yurt müdürü ve dernek başkanının da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı

ALINAN bilgiye göre, gözaltındaki yurt müdürü Cumali Genç ve Aladağ  Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı İsmail U'nun da arasında yer  aldığı 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 
Adliyeye sevk edilen zanlılardan Genç ve İsmail U. ile ismi  açıklanmayan iki kişi tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest  bırakıldı. 
Gözaltındaki diğer 3 şüphelinin ise İlçe Emniyet Müdürlüğündeki  işlemleri sürüyor. 
Adana'nın Aladağ ilçesinde 29 Kasım'da özel öğrenci yurdunda çıkan  yangında 10 öğrenci, yurt yetkilisinin 6 yaşındaki kızı ve bir eğitmen olmak  üzere 12 kişi hayatını kaybetmiş, 24 kişi yaralanmıştı. 
Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı daha önce adli  kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

04 Ara 2016 - 08:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber