Korkunç kazalar MOBESE'de

Erzurum’da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

ERZURUM

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde şehrin muhtelif yerlerinde yer alan MOBESE kameraları, yılın değişik tarihlerinde meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, sürücülerin dikkatsizliği ve kırmızı ışık ihlallerinin kazalara büyük ölçüde sebebiyet verdiği gözlendi. Bazı sürücülerin kırmızı ışık ihlali yapmaları sonucu araçların hızlı bir şekilde çarpıştığı görülürken, sürücü dikkatsizliği sonucu bazı araçların takla attığı görüldü. Otomobillerden birinin, yayaya çarpma anı da görüntülendi. Hastaneye kaldırılan yaralının tedavi gördükten sonra taburcu oldukları öğrenildi.

Öte yandan Erzurum’un Türkiye toplamındaki payı, toplam trafik kazasında yüzde 0,82, kazada hayatını kaybeden kişi sayısında yüzde 0,84, yaralı sayısında ise yüzde 1,0 olarak belirlendi. İlin yerleşim alanı içindeki kaza sayısı payı yüzde 0,65, yerleşim alanı dışındaki kaza sayısı 1.34 olarak hesaplandı.

23 Ara 2015 - 11:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber