Korkunç! Eve bu halde getirdi

Adana’da platonik aşığı tarafından darp edildiği ileri sürülen ve beyin kanaması geçiren genç kız, 3 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. İki gün sonra polise teslim olan şüphelinin ise ilk ifadesinde, “Evlenmeyi düşünüyorduk. Olay günü alkol aldık, ama ben kimseyi darp etmedim” diye ifade verdiği öğrenildi. Ancak genç kızın kan testinde ise alkole rastlanmadı

ADANA'DA

platonik aşığı tarafından darp edildiği ileri sürülen ve beyin kanaması geçiren genç kız, 3 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. İki gün sonra polise teslim olan şüphelinin ise ilk ifadesinde, “Evlenmeyi düşünüyorduk. Olay günü alkol aldık, ama ben kimseyi darp etmedim” diye ifade verdiği öğrenildi. Ancak genç kızın kan testinde ise alkole rastlanmadı.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 22.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir mobilya şirketinde sekreterlik yapan teyzesinin kızı Türkan Sarıkaya’yı (28) arayan Seren Gün, ortak arkadaşları olan Bünyamin F. (28) ile birlikte olduğunu söyleyen kuzeninin sesinde bir tedirginlik sezdi. Seren Gün, bunun üzerine bir saat sonra kuzeni Sarıkaya’yı tekrar aradı. Ancak bu sefer telefonu kuzeni Sarıkaya yerine Bünyamin F. açtı. Türkan Sarıkaya’nın yanında olduğunu ve uyuduğunu söyleyen Bünyamin F., Seren Gün’ün ısrarla kuzeni ile konuşmak istediğini belirtmesi üzerine telefonu kapattı. Seren Gün, bunun üzerine Bünyamin F.’nin kardeşi Utku F.’ye ulaşarak kuzeninin hayatından endişe ettiğini söyledi.

“TÜRKAN İLE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORDUK”

Bunun üzerine arkadaşını ağabeyinin ofisine gönderen Utku F. ise yaklaşık 6 saat sonra Türkan Sarıkaya’yı darp edilmiş şekilde eve getirdi. Hastaneye kaldırılan Türkan Sarıkaya’nın beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Uyutulan Sarıkaya’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bünyamin F. ise dün Köprübaşı Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Burada ifadesine başvurulan Bünyamin F.’nin, “Türkan ile evlenmeyi düşünüyorduk. Olay günü birlikte alkol aldık. Ama ben darp etmedim” dediği belirtildi. Bünyamin F.’nin ifadesi doğrultusunda yapılan kan testinde, Türkan Sarıkaya’nın alkolsüz olduğu belirlendi.

“GELDİĞİNDE ÇOK KÖTÜ BİR HALDEYDİ”

Seren Gün, kuzeninin zorla mı yoksa kendi rızasıyla mı buluşmaya gittiğini bilmediğini belirterek, “Türkan uyanmadan bu gerçeği öğrenemeyeceğiz. Eve geldiğinde çok kötü bir haldeydi, konuşacak bir durumu yoktu. Hemen hastaneye kaldırdık. Bu tarz olayları bu ülkede çok fazla yaşıyoruz. Özgecan’lar, Münevver’ler gördük. Sonunun benzememesi adına herkesten destek bekliyoruz. İlk önce onun uyanması yeniden hayata dönmesini istiyoruz” dedi.

11 Şub 2016 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber