Kolombiyalı turistten ders gibi sözler

Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan ve çoğu yabancı 10 kişinin öldüğü saldırının ardından konuşan bir turist 'Terör bizi esir alamayacak' dedi

İSTANBUL Sultanahmet'te bir patlama meydana geldi. Patlamada 10 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

 

Rueters'in mikrofon uzattığı Kolombiyalı bir turist, bir gün sonra ülkesine dönmesi gerektiğini ancak saldırının ardından, eğer yapabilirse tatilini uzatacağını söyledi.

 

Kolombiyalı turist şu ifadeleri kullandı:

 

"Gitmek için sadece bir günüm kalmıştı. Ama eğer yapabilirsem burada daha fazla kalacağım. Ben bu tür olayların sık yaşandığı bir ülkeden geliyorum, Terör bizi teslim alamamalı diye düşünüyorum. Bunun karşısında cesurca durmalıyız."

 

Bir başka turist de, tatil planını değiştirmeyeceğini ve hafta sonuna kadar Türkiye'de olacağını belirtti.

13 Oca 2016 - 01:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber