Kız kaçırma kavgası: 1 yaralı

İki aile arasında kız kaçırma nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgaya ayırmak için polis havaya ateş açtı. Bir kişinin yaralandığı kavgaya karışan 5 kişi gözaltına alındı

OLAY Kahramanmaraş'ta, öğleden sonra Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kız kaçırma yüzünden erkek ve kızın tarafı arasında kavga çıktı. Tüfekle açılan ateşle bir kişi bacağından yaralanırken, kaçmaya çalışan bir kişi otomobiliyle elektrik direğine, bir başka sürücü ise virajı alamayarak minibüsüyle bir evin bahçe duvarına çarptı. 
Gelen polis ekibi havaya ateş açarak tarafları ayırdıktan sonra bacağından yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışanlardan 5 kişi gözaltına alındı.

23 Şub 2017 - 17:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber