Kıskanç sevgili Merve’nin yüzünü kesti

Adana’da 26 yaşındaki Uğur Y., bir süre birlikte şaşadığı, ancak aşırı kıskançlığı yüzünden kendisini terk eden 17 yaşındaki Merve A.’yı yüzünden ve vücudunun 4 yerinden bıçakladı

MERKEZ Seyhan İlçesi’nin Hanedan Mahallesi’nde oturan Merve A., bir süre önce Uğur Y. ile nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Genç kadın, aşırı kıskanç olan sevgilisinin baskılarına dayanamayıp, aynı mahallede oturan ailesinin yanına döndü. Sevgilisi ile barışmak ve eve geri götürmek isteyen Uğur Y., Merve A.’nın yanına gitti. Ancak ikili  arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği bıçağı çıkaran Uğur Y. genç kadının önce yüzünü kesti. Ardından da kolundan, bacağından ve göğsünden yaraladı.

 

Kanlar içinde kalan Merve A.  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polise sevgilisinin kıskançlıklarından bıktığını, ayrılmak isteyince de kendisini bıçakladığını söyleyen Merve A., şikayetçi oldu. Genç kadının şikayeti üzerine harekete geçen polis, olay yerinden kaçan Uğur Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Hayati tehlikesi bulunmayan Merve A.’nın tedavisi sürüyor.  

01 Kas 2015 - 11:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber