Kılıçdaroğlu'ndan terör açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van, Mardin ve Hakkari'den art arda gelen şehit haberleri üzerine yaptığı açıklamada, "Teröre bir kez daha lanet olsun Hakkari'deki şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm Türkiye'ye bu acılara dayanacak güç bulmalarını dilerim" dedi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, terörü lanetleyerek, "Van ve Mardin'de çıkan çatışmalarda 11 mehmetçiğimizi kaybettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır diliyorum. Teröre bir kez daha lanet olsun. Hakkari'deki şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm Türkiye'ye bu acılara dayanacak güç bulmalarını dilerim" ifadelerini kullandı.

04 Eyl 2016 - 19:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber