Kendisini taciz eden sevgilisinin arkadaşını öldürdü

Konya’da konsomatrislik yapan 22 yaşındaki kadın, kendisini taciz ettiği iddia edilen sevgilisinin arkadaşını silahla vurarak öldürdü

OLAY geçtiğimiz hafta merkez Karatay ilçesi Kerim Dede Mahallesi Üçler Caddesi’nde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Kiraz (32) ve Mustafa G. (31), bir eğlence mekanında konsomatrislik yapan sevgilisi Zeynep K. (22) ile birlikte alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde Mustafa G.’nin duş almak için banyoya girmesi üzerine iddiaya göre Fatih Kiraz sarkıntılık yaparak, Zeynep K. ile birlikte olmak istedi. Zeynep K. bir anda kendisine sarılan Fatih Kiraz’dan kurtulup diğer odaya geçti. Paeşi sıra giden Fatih Kiraz, “Benim Mustafa’dan ne eksiğim var” diyerek genç kadına tekrar sarılmak istedi. Zeynep K.' ise evde bulunan tabancayla Fatih Kiraz'ı korkutmak isterken bu sırada Mustafa G'nin de banyodan çıkmasıyla üç kişi arasında tartışma yaşandı. Çıkan arbedede Zeynep K., elindeki tabancayla ateş ederek Fatih Kiraz’ın sol bacağından vurdu. Şahsın kanlar içinde kalmasının ardından ambulans çağıran iki sevgili evden kaçtı. Olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Fatih Kiraz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
SAKLANDIKLARI ÖĞRENCİ EVİNDE YAKALANDILAR
Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan iki sevgiliyi bulmak için çalışma başlattı. Polis, ilk olarak Mustafa G. ve sevgilisi Zeynep K.’nin kaçtığı aracı ve plakasını tespit etti. Yapılan çalışma doğrultusunda aracın Bozkır ilçesinde olduğu belirlendi. İlçede araştırma yapan polis, Mustafa G.’nin burada öğrenci arkadaşı olduğunu belirledi. Evin de tespit edilmesinin ardından şüpheliler suç aleti silahla birlikte yakalandı. Cinayet Büroda sorguya alınan zanlılar, olayın kazayla gerçekleştiğini iddia etti. Barlarda konsomatrislik yapan ve 4 yaşında bir oğlu bulunan Zeynep K.'nin, eşinden boşanmak üzere olduğu öğrenildi.
İki sevgilinin polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor

09 Haz 2016 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber