Kendisini durdurmak isteyen polisi hastanelik etti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi, kendisini durdurmak isteyen polis memuruna çarparak kaçtı. Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı

OLAY

, Muhuttin mahallesiAtatürk Bulvarı yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eski Kız Meslek Lisesi arkasında bir bayanın zorla kaçırıldığı ihbarı alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine gitti. Bu sırada polisin geldiğini gören A.Ş., idaresindeki 34 PHZ 89 plakalı otomobil ile kaçmak istedi. Aracı santral ışıklı kavşakta bekleyen trafik polisi Hüseyin Bıyıkoğlu, yolda aracın sürücüsü A.Ş.'ye dur ikazında bulundu. Ancak sürücü A.Ş., polis memuru Bıyıkoğlu'na çarparak hızla olay yerinden kaçtı.

Olayı gören polis ekipleri telsizden ambulans istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Bıyıkoğlu, tedavi altına alındı. Şüpheli A.Ş. ise, olaydan kısa bir süre sonra Reşadiye mahallesi Yenievler sokak üzerine otomobilini terk ederek yaya olarak kaçtı.

Kaçan sürücünün yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

22 Ara 2015 - 11:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber